pinterest-site-verification=1d971c09a75f3d7767b24b6e3a1664ac GezenFE Yemek Tarif Tadım Gezi: ATOM MEZE Tarifi

reklam

10 Ekim 2020 Cumartesi

ATOM MEZE Tarifi

ATOM Meze Tarifi Nasıl Yapılır kolay nefis lezzetli meze yemek tarifleri içki rakı masalarına Her yemeğin yanına, salata aparatifler

ATOM Meze Tarifi Nasıl Yapılır kolay nefis lezzetli meze yemek tarifleri içki rakı masalarına Her yemeğin yanına, Her öğünde yenebilecek mezelerdendir bana göre. Ben küçük porsiyonlarda tek kişilik yapmayı seviyorum siz isterseniz hepsini bir kaseye yapabilirsiniz.


   Malzemeler


Süzme Yoğurt  

1 Diş Sarımsak 

5 Adet Kurutulmuş Arnavut Ciğeri

3 Kaşık Tereyağı 

2 Kaşık Sıvıyağ 

Tuz



   Yapılışı


   4 kaşık Süzme Yoğurdu, Sarımsak ve Tuzla çırpıyoruz. Bir kaseye ortası çukur olacak şekilde yerleştiriyoruz. 

   Sıvı ve Tereyağı ve dilimlediğimiz Arnavut Biberlerini ocakta ısıtıp 5 dakika bekletiyoruz

.  Son olarak yoğurdumuzun çukur yerine yerleştiriyoruz.


    Umarım beğenirsiniz şimdiden ellerinize sağlık 


     

ATOM Meze Tarifi Nasıl Yapılır kolay nefis lezzetli meze yemek tarifleri içki rakı masalarına Her yemeğin yanına, salata aparatifler

ATOM Meze Tarifi Nasıl Yapılır kolay nefis lezzetli meze yemek tarifleri içki rakı masalarına Her yemeğin yanına, salata aparatifler

ATOM Meze Tarifi Nasıl Yapılır kolay nefis lezzetli meze yemek tarifleri içki rakı masalarına Her yemeğin yanına, salata aparatifler

ATOM Meze Tarifi Nasıl Yapılır kolay nefis lezzetli meze yemek tarifleri içki rakı masalarına Her yemeğin yanına, salata aparatifler



ATOM MEZE Tarifi


ATOM Meze Tarifi Nasıl Yapılır kolay nefis lezzetli meze yemek tarifleri içki rakı masalarına Her yemeğin yanına, salata aperatifler
By
ATOM Meze Tarifi Nasıl Yapılır kolay nefis lezzetli meze yemek tarifleri içki rakı masalarına Her yemeğin yanına, salata aperatifler
Ingredients
  • Süzme Yoğurt
  • 1 Diş Sarımsak
  • 5 Adet Kurutulmuş Arnavut Ciğeri
  • 3 Kaşık Tereyağı
  • 2 Kaşık Sıvıyağ
  • Tuz
4 kaşık Süzme Yoğurdu, Sarımsak ve Tuzla çırpıyoruz. Bir kaseye ortası çukur olacak şekilde yerleştiriyoruz. Sıvı ve Tereyağı ve dilimlediğimiz Arnavut Biberlerini ocakta ısıtıp 5 dakika bekletiyoruz . Son olarak yoğurdumuzun çukur yerine yerleştiriyoruz. Umarım beğenirsiniz şimdiden ellerinize sağlık
Prep time:
Cook time:
Total time:
Yield: 2
Calories: 115

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Turşulu PiLAV Tarifi

  Turşulu pilav tarifi yapımı nasıl yapılır kolay nefis lezettli pilav yemek tarifleri .En çok sevdiğim pilavdır kendileri Tam turşu zama...